Пробвайте знак Х за Лудогорец - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Лудогорец - Левски

Лудогорец - Левски
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 13.03.2021г.
Час: 17:45 ч.
Съдия: Кольо Данев


Левски гостува на Лудогорец в най-очакваният двубой от този 23-и кръг на родния шампионат. "Сините" играят добре от началото на календарната година, а разградчани не чак толкова (но въпреки това печелят мачовете си). Двубоят е труден за прогнозиране, но FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак - Х.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще пусне като титуляр младока Патрик-Габриел Галчев в гостуването на Лудогорец в неделя. Той ще трябва да замени наказания бразилец Вендерсон Цунами. Ходът на Мъри не е толкова изненадващ след като в началното на кампанията Галчев, който в юношеските формации действаше като крило, бе ползван именно вляво на отбраната.

Пред Стоилов имаше вариант да заложи вляво и на Хосе Кордоба. Именно той заигра като бек срещу ЦСКА (0:0), след като Цунами бе изгонен. Специалистът обаче е преценил да не пипа централната двойка защитници, която формира от началото на пролетния дял. И така Кордоба ще бъде редом до национала на Гамбия Ноа Сонко Сундберг.

През този сезон 20-годишният Галчев има общо 14 двубоя - 12 за първенство и 2 за Купата на България. В 7 от тях е бил титуляр. Той прави своя професионален дебют през сезон 2020/21, като до този момент е бил на терена в общо 31 срещи във всички турнири.

Другият наказан за мача е Андриан Краев. Радослав Цонев пък вероятно няма да попадне в групата за мача. Треньорът на "сините" Станимир Стоилов е взел окончателно решение за халфа и се очаква той да приключи с Левски.

В лагера на Лудогорец няма наказани, като няма и контузени.

"В неделя имаме мач от първенството с Левски. Срещите с тях за Купата на България са по-късно. Сега мислим само как ще спечелим трите точки. Това ще е първият ми голям мач, откакто съм тук, първото ми дерби. Знаем силните стани на Левски, но и силните страни на Лудогорец. Със Станимир Стоилов се видяхме в Турция и разменихме няколко думи. Той е голям треньор, изпитвам уважение към него. Знам, че той ще опита да адаптира отбора си към нашата игра. Преди 6 години, когато аз водех Марибор, а той Астана, се срещнахме в квалификациите на Шампионската лига. Бяха два интересни мача", заяви треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
1059