ЦСКА не би трябвало да има трудности в следващия си мач


FUTBOL-TV

ЦСКА не би трябвало да има трудности в следващия си мач

ЦСКА - Царско село
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 12.03.2021г.
Час: 17:30 ч.
Съдия: Радослав Гидженов


ЦСКА приема Царско село на "Армията" в среща от 23-ия кръг от родния шампионат. "Армейците" нямат право на повече грешни стъпки, ако искат да имат шансове за титлата. В случая, съперникът изглежда предал се. "Царете" са считани за "пътници" и почти сигурно ще изпаднат от елита. Прогнозата на FTV и на Futbolbet e за знак - 1.

Полузащитникът Федерико Варела започна да наваксва изгубеното време след лечение на контузия и участва в голяма част от тренировъчния процес на отбора. Напълно възстановени вече са и Браян Морено и Маурисио Гарсес, които тренират на пълни обороти заедно с останалите си съотборници.

Снежните тренировки в полите на Витоша пропусна капитанът Юрген Матай, който е отделен от отбора. Нидерландският защитник се възстановява от удара в ухото, който получи в края на мача с Левски (0:0), и ще почива няколко седмици. Иван Турицов също получи почивка и последните два дни се готви на облекчен режим след оплакванията за болки в аддуктора.

Други отсъстващи от заниманията бяха нападателят Ахмед Ахмедов и защитникът Асен Дончев, които все още се възстановяват след вирусно заболяване. Очаква се двамата да започнат отново да се готвят с отбора в близките няколко дни.

ЦСКА загуби двама футболисти за предстоящия шампионатен мач с Царско село. Треньорът на "червените" Стойчо Младенов няма да може да разчита на Амос Юга и Брадли Мазику. Двамата ще бъдат наказани за двубоя. Халфът получи петия си жълт картон в дербито с Левски и ще бъде санкциониран за една среща. Националът на Конго беше изгонен с директен червен картон за цинично нарушение срещу Уелтън, като от Дисциплинарната комисия предстои да определят наказанието му. То ще е от минимум един двубой.

Силният човек в Царско село Стойно Манолов изобщо не е оптимист за оставането на отбора в елита.

"Слаби сме, много сме слаби. Заради това сме последни в класирането и не знам дали ще останем в Първа лига. По всичко личи, че ще се изпаднем", лаконичен бе бизнесменът.

След ужасното начало на пролетния полусезон - 3 загуби от 3 мача, "царете" се закотвиха на дъното с едва 11 точки, 8 по-малко от предпоследния Ботев Bpаца. "Ако бяхме добри, щяхме да имаме точки. А ние нямаме", добави Манолов.

Треньор на Царско село в началото на пролетта беше Андреа Сасарини, който наскоро бе заменен от Стефано Макопи, който ще дебютира срещу ЦСКА в събота.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЦАРСКО СЕЛО 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
786