Мъри зарадва играчите с ден почивка


FUTBOL-TV

Мъри зарадва играчите с ден почивка

Треньорът на Левски Станимир Стоилов изненада футболистите си и им даде ден почивка. Той отмени насроченото за вчера занимание.

Наставникът събира подопечните си днес на "Герена". Тренировката на тима е насрочена за 14:00 часа. С нея ще започне подготовката за неделното гостуване на Лудогорец, пише "Тема спорт".

Вчера част от младите играчи на сините все пак се появиха на стадион "Георги Аспарухов" и проведоха индивидуално занимание.

На базата дойде и бразилецът Уелтън. Фланговият нападател получи травма в дербито с ЦСКА. Тепърва обаче ще стане ясно колко сериозно е положението с бразилеца. В самия край на редовното време той бе фаулиран грубо от левия бек на армейците Брадли Мазику.

Защитникът първо получи само жълт картон от рефера Валентин Железов, но след преглед на ситуацията с ВАР бе изгонен. Крилото пък напусна накуцвайки терена след последния сигнал на рефера.

Очакванията на "Герена" са Уелтън да бъде вдигнат от лекарския екип за гостуването на Лудогорец. Той започна като титуляр и в четирите пролетни двубоя, като вкара за 2:0 над ФК ЦСКА 1948

  Сподели
254