Лудогорец се измъкнаха в последния момент (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец се измъкнаха в последния момент (видео)

Ботев Враца и Лудогорец изиграха отложения от вчера мач от 22-ия кръг наefbet Лига. Двубоят завърши при резултат 1:2 за Лудогорец.

Още в 3-та минута дойде и първия гол в днешната среща. Рожденикът Мирослав Маринов и капитан на врачани даде силен старт за домакините. Навършилият днес пълнолетие Маринов получи пас от Мартин Николов и стреля към вратата на Падт като топката влезе малко под горната греда.

Малко след това в 17-та минута гостите върна един гол за 1:1. След груба грешка на Красимир Тодоров, който вместо да изчисти напред, с глава върна топката пред вратата на Костов, разградчани грабнаха шанса и вкараха гол. След няколко опита най-накрая топката се оказа при Сантана, който се записа като голмайстор за Лудогорец в днешната среща.

Второто полувреме донесе нови опити на гостите да обърнат резултата в своя полза. В 53-та минута Кирил Десподов центрира за пореден път от ъглов удар в наказателното поле, където непокритият Оливие Вердон се озова на добра стрелкова позиция, но последвалият му удар от въздуха премина над вратата.

В 63-та минута добра атака оформиха и домакините. Чавдар Ивайлов изведе Антонио Георгиев в наказателното поле, след което халфът финтира Оливие Вердон и нанесе изстрел, но Игор Пластун се върна навреме и изби в ъглов удар. В 74-та минута разградчани поискаха дузпа за игра с ръка на Юлиан Ненов, но ВАР не удовлетвори молбата им.

В продължението Лудогорец успя да измъкне победата благодарение на Сотириу, който в 97-та минута отбеляза победен гол. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
345