Арда счупи каръка и най-после победи (видео)


FUTBOL-TV

Арда счупи каръка и най-после победи (видео)

Арда Кърджали и Берое изиграха двубой от 22-ия кръг наefbet Лига. Домакините победиха с 1:0 на стадион "Арена Арда". Дебют в днешния мач за Арда направи вратарят Мартин Луков като заменя Християн Василев.

Първата добра възможност бе за домакините. Още в 3-та минута Ковачев опита изстрел, но топката не попадна в целта. В 23-та минута пък Берое опитаха добра атака. Симеон Мечев подаде към Тунгара, който стреля, но топката попадна в ръцете на стража на Арда. Веднага след това Ковачев шутира по посика на вратата на Берое, но Ганев изби топката в корнер. В 37-та минута дойде най-после и голът в днешната битка. Тонислав Йорданов стреля с левия крак и даде преднина на Арда за 1:0.

В 59-та минута Алиун Фал стреля от близка дистанция с глава, но Мартин Луков с точна намеса закова топката на голлинията. Две минути след това обаче Берое изпусна чудесен шанс да изравни резултата. Кийлън Лебон задържа много добре отляво, след което центрира във вратарското поле, където Алиун Фал нанесе удар с глава, топката мина между краката на Мартин Луков, който обаче успя да я закове точно на голлинията.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
322