Вечното дерби без победител (видео)


FUTBOL-TV

Вечното дерби без победител (видео)

Отборите на Левски и ЦСКА изиграха двубой от 22-ия кръг наefbet Лига. "Вечното дерби" завърши при резултат 0:0.

Въпреки неблагоприятни метеорологични условия 18 000 души наблюдаваха мача на стадион "Васил Левски". Още в самото начало на двубоя се наложи извънредно прекъсване заради падналия сняг, който пречеше да се виждат очертанията на терена. След 10 минути чистене, играта бе подновена.

В 20-та минута дойде и първото добро положение. Турицов излезе сам срещу Михайлов, но изстрелът му не бе много добър. В следващите минути футболистите повече се караха отколкото играха. Краев не получи жълт картон за нарушение и това подразни "червената" скамейка. След това Юга получи картон за фал срещу Краев. Също и Цунами бе санкциониран с жълт картон тъй като протестира за съдийско решение.

По време на почивката страстите от сектор Г и Б се разпалиха и част от агитките нахлуха на терена, но органите на реда се справиха.

Второто полувреме като че ли беше по-атрактично откъм игра. В 49-та минута Кръстев опита удар към вратата на Бусато, а веднага след това Йомов пропусна сам срещу Михайлов. 5 минути по-късно "сините" останаха с играч по-малко, след като Цунами получи втори жълт картон за неправомерна игра срещу Турицов.

В 69-та минута Сундберг отправи изстрел, но Бусато спаси. В 74-та минута атака на ЦСКА също бе неуспешна. Вилдсхут стреля долу вдясно, но Михайлов се справи и удържа резултата 0:0. В 83-та минута още една атака не промени резултата на таблото. Йомов се изправи срещу Михайлов, но топката отново не попадна в целта. Днешната битка свърши наравно при резултат 0:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
348