Тошко Неделев: Имаме футболисти, с които можем да играем хубав футбол


FUTBOL-TV

Тошко Неделев: Имаме футболисти, с които можем да играем хубав футбол

Капитанът на Ботев Пловдив Тодор Неделев бе много доволен от победата над Локомотив Пловдив с 2:1 в Коматево. Той бе избран за Играч на мача, но заяви, че тя наградата трябва да бъде дадена на Георги Аргилашки или Виктор Генев.

"С много труден и мога да поздравя нашия вратар, защото ако не бе спасил дузпата, можеше да не спечелим този мач. Наградата трябва да е за Аргилашки или Виктор Генев, който вкарва гол във второ поредно дерби. Радвам се, че спечелихме и успяхме да задържим третото място. Нормално е пред нашата публика, когато гостуващия отбор пропусне дузпа, да се съвземем. Не бяха много добри първите ни десет минути през второто полувреме, но след това играхме хубав футбол и отбелязахме два красиви гола“, заяви Неделев.

"Имаме футболисти, с които можем да играем хубав футбол. Много важни бяха трите точки и то пред нашата публика. Мисля, че започнахме добре втория полусезон и от три мача имаме седем точки. Надявам се в следващите мачове да продължим да надграждаме и да играем нашия стил“, добави още той в ефира на Диема.

  Сподели
405