Деца изненадаха ЦСКА (видео)


FUTBOL-TV

Деца изненадаха ЦСКА (видео)

Сдопълнителен емоционален заряд стартира новият месец за играчите на ЦСКА. Днес те бяха изненадани на базата в Панчарево от група деца от 55-то СУ "Петко Каравелов“, които им подариха собственоръчно направени от целия 3 "В“ клас мартеници по повод 1 март. Към тях учениците бяха нарисували и поздравителни картички с позитивни лични пожелания.
 
Децата закичиха с мартеници всички треньори и футболисти, а техен гид беше администраторът Стойко Сакалиев. Карина, Андрея, Пресиян и Борис си направиха импровизирана работилничка, в която показаха на любознателните бранители Юрген Матай и Мено Кох как се правят мартеници и кои са Пижо и Пенда.
 
На други от чуждестранните асове хлапетата старателно обясниха символиката на българската традиция. Те най-много се забавляваха при опитите на легионерите да кажат правилно "Честита Баба Марта“. Отлично с пожеланията се справиха латиноамериканците Жорди Кайседо, Густаво Бусато и Маурисио Гарсес.
 
Самите футболисти, начело с националите Иван Турицов и Георги Йомов, искрено се зарадваха на детската изненада, а мартеничките в клубните червено-бели цветове приеха като добър знак за късмет и успех за предстоящата футболна пролет.
 
Децата също си тръгнаха с интересни подаръци от клуба, които да им помогнат в учението и часовете по физическо, както и много лакомства. Те получиха покана да посетят със съучениците си мач на "Армията“, а календар с автографите на играчите ще грее занапред в класната им стая.

  Сподели
238