Пуснаха билетите за Вечното дерби


FUTBOL-TV

Пуснаха билетите за Вечното дерби

От Левски пуснаха билетите за мачовете за Купата на България със Септември София, както и за дербито отefbet Лига срещу ЦСКА. Ето какво написаха "сините":

"Левскари, 

предстои ни седмица с две важни битки, в които ще стъпим с ясното съзнание, че зад нас ще стоят хиляди по трибуните. В ¼-финалите за Купата на България тимът на Станимир Стоилов се изправя срещу "Септември“, а двубоят ще се играе на "Герена“. Билетите за срещата в сряда, 2 март, от 17:30 часа, са вече в продажба, като уведомяваме притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022, че те няма да важат за този мач. 

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на "ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3JWxaLi 

В понеделник и вторник, 28 февруари и 1 март, талони ще бъдат продавани от 10:00 до 19:14 часа на касите пред Сектор "А“ на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В деня на мача билетите ще бъдат пуснати в свободна продажба от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата на касите пред Сектор "А“, както и на тези на улица "Тодорини кукли“ и на арката пред Сектор "А“ – от 14:00 часа до края на първото полувреме на мача. 

Също от днес, в продажба са и билетите за срещата от 22-ия кръг на Първа лига срещу "ЦСКА-София“ в неделя, 6 март от 14:00 часа на Национален стадион "Васил Левски“! 

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на "ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3BZgeRO 

От понеделник, 28 февруари талони ще бъдат продавани от 10:00 до 19:14 часа на касите пред Сектор "А“ на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и на тези пред Национален стадион "Васил Левски“ на улица "Гурко“. 

В деня на мача билетите ще бъдат пуснати в свободна продажба от 9:00 часа до края на първото полувреме на срещата на касите на Национален стадион "Васил Левски“ – на улица "Гурко“ и на "Синьото", написаха от клуба във "Фейсбук".

От лагера на ЦСКА също пуснаха билети за Вечно дерби. Ето какво обявиха и от ЦСКА:

Армейци,

През тази седмица ни предстоят две изключително тежки  футболни битки. Утре (1 март) е сблъсъкът от 1/4-финалите за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив), а в неделя (6 март) идва ред на вечното дерби срещу Левски. 

Вярваме че в тези мачове Вие, нашите верни привърженици, отново ще сте нашият 12-и играч и заедно ще стигнем нови победи!

Да защитим трофея, който спечелихме през миналата година, и да продължим борбата за титлата заедно!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

Ето пълна информация за продажбата на билети за предстоящите дербита по дни и часове:

ЦСКА - Локомотив (Пловдив) - 1/4 финал за Купата на България:

Понеделник (28 февруари) - от 10 до 19 часа - касата до фен магазина на "Армията'' и тази до "Спортна София"

Вторник (1 март) - от 10 до 19 часа - касата до фен магазина на "Армията'' и тази до "Спортна София".

ВАЖНО: В понеделник и вторник от всяка отворена каса ще се продават билети и за двата двубоя (този с Локомотив Пд за Купата и вечното дерби с Левски за първенството)!

Цените на билетите за сблъсъка с Локомотив (Пд) са както следва:

- сектор А - 12 лева

- сектор В - 8 лева

- сектор Г - 6 лева

ВИП Ложа - 130 лева

Левски - ЦСКА - 22 кръг на Първа лига:

Понеделник (28 февруари) - от 10 до 19 часа - касата до фен магазина на "Армията''

Вторник (1 март) - от 10 до 19 - касата до фен магазина на "Армията'' и тази до "Спортна София".

Сряда, четвъртък, петък и събота - от 10 до 19 - касата до фен магазина на "Армията".

Неделя - от 8:30 до 15 часа - касата до фен магазина на "Армията" и тази до "Спортна София".

Цените на билетите за вечното дерби са както следва: 

сектор В - 15 лева

сектор Г - 10 лева

ВАЖНО: Билети за привържениците на ЦСКА няма да бъдат продавани по абсолютно никакъв начин на касите на Националния стадион "Васил Левски!!!".

Билети за мача Левски - ЦСКА ще бъдат пуснати в продажба от 28 февруари в мрежата на Ивентим онлайн и на касите на всички търговски обекти, с които фирмата си партнира. Информация за тях може да получите на сайта eventim.bg

 

  Сподели
408