Левски продължава да мечтае за титла, след победа над Видима (видео)


В. Мухарски

Левски продължава да мечтае за титла, след победа над Видима (видео)

Левски победи Видима Раковски с 2:0, като по този начин продължава да гони Литекс в борбата за титлата. Още в 5-ата минута, домакините опитаха да обстрелват вратата на Видима, след като Тасевски пробва шут, който премина над вратата. Малко по-късно Видович изненада вратаря на гостите с удар отдалеч, стражът прояви рефлекс и изби в корнер. В 16-ата минута Иса пропусна чудесна възможност за гол, след като бе изведен зад защитата на гостите, но останал сам срещу вратаря се разколеба и стреля в аут. Гаджев и Тасевски също бяха близо до попадение, но и двамата нямаха късмет при завършващия удар.

През втората част "сините" продължиха с натиска. Първо Гаджев пропусна отблизо и стреля в аут.  В 54-ата минута се стигна до игра с ръка на Траянов в наказателното поле на Видима и съдията посочи бялата точка. Звездата на Левски Гара Дембеле превърна дузпата в гол и по този начин откри резултата. Само две минути по-късно, вратарят на гостите изби страхотен удар на Мюлдер.

В 68-ата минута играчите на Левски стигнаха до нов гол. Гаджев центрира от корнер, Милиев с глава отклони към Иса, който отблизо прати топката в мрежата за Видима за 2:0. Пет минути преди края на срещата, гостите създадоха работа и на стража на Левски, но Пламен Илиев с невероятна намеса изби удар с глава и по този начин запази вратата си суха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
152