Валентич: Слаб мач!


FUTBOL-TV

Валентич: Слаб мач!

Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, сподели мнението си след равенството 1:1 с Берое в мач от 21-ия кръг на родния елит. Наставникът не останан доволен от продукцията.

"Определено съм доволен. Знаехме, че ще е труден мач. Нямахме достатъчно време да се възстановим, но не ми хареса начинът, по който играхме през първото полувреме. Играхме зле, не създавахме опасни положения. Те също не създадоха нищо специално, борихме се да се върнем в мача и вкарахме изравнителен гол. Не беше красив мач, но съм доволен. Имаше напрежение за нас, борбата за върха е жестока. Мисля, че това е най-лошият ни мач от началото на сезона", заяви Валентич. 

"Знаем как искаме да играем - да сме добри, когато сме без топка. Това е нашият стил. Трябва да сме доволни, защото спечелихме една точка." 

"Ние винаги работим за това да доведем играчи, които да ни направят по-добри. Те са млади футболисти, с качества. Не е лесно да доведеш играчи в България, някои не искат да играят тук. Днес имахме нужда от един нападател на пейката, който да промени ситуацията. Ще видим", завърши Валентич в ефира на Диема.  

  Сподели
233