Капитанът на ЦСКА: Ние искаме да има напрежение


FUTBOL-TV

Капитанът на ЦСКА: Ние искаме да има напрежение

Капитанът на ЦСКА Юрген Матай остана много доволен от победата с 4:0 над Ботев Враца. Защитникът, който отбеляза третото попадение в двубоя, заслужи и приза за Играч на мача.

"Доволен съм, че изиграхме силен мач. Второто полувреме започнахме бавно, но съм доволен, че убихме интригата още през първата част, това беше важното. Започнахме бавно второто полувреме, но заслужавахме да спечелим“.

"Ние това искаме. Във всеки един двубой желаем да решаваме развръзката колкото е възможно по-скоро, защото всеки наш съперник може да спечели нещо. Надявам се да се справяме по-често така, както го направихме днес“.

"Не мисля, че напрежението е проблем за нас. Ние искаме напрежението, ние го преследваме това, нормално е като си в ЦСКА. Трябва да се учим да играем под напрежение и да си вземем поуките от мача със Славия“.

Накрая той говори за предстоящите мачове с Локомотив Пловдив за Купата на България и с Левски в първенството.

"Това са мачовете, в които всеки един футболист иска да играе. Не мисля, че съм печелил срещу Локомотив Пловдив, така че се надявам срещу тях в Купата да постигна първата си победа“, каза Матай след двубоя в ефира на Диема.

  Сподели
233