Стана ясна причината за това Стойчо Младенов да изхвърли млад талант на клуба


FUTBOL-TV

Стана ясна причината за това Стойчо Младенов да изхвърли млад талант на клуба

Младият халф Георги Чорбаджийски, който проведе зимна подготовка с първия отбор на ЦСКА, е поставил безумни условия, за да подпише първи професионален договор с клуба. По-малкият брат на бившия капитан на “армейците" Божидар Чорбаджийски е поискал контракт все едно е със статут на утвърден футболист в тима, въпреки че все още дори не е записал дебюта си в професионалния футбол, информира "Тема Спорт". Треньорският щаб и ръководството на “червените" били бесни на големите претенции на недоказалия се юноша, след което, както е известно, той бе отстранен от първия отбор и отново ще тренира в школата. 

Георги хвана окото на Стойчо Младенов още миналата година, като попадна в групата за последния мач от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу Рома (2:3). Впоследствие по време на паузата в шампионата той взе участие в доста от приятелските мачове, включително и в този срещу полския Стал, където е неговият по-голям брат Божидар. 

През зимата усилено се заговори, че Георги може да премине в италианския елитен Дженоа. На Апенините дори се появи информация, че клубът от Серия А е откупил правата му в самия край на януари - точно преди затварянето на трансферния прозорец. В крайна сметка обаче сделка нямаше. 

Не е изключено високите претенции на Чорбаджийски да се дължат именно на оферта от чуждестранен клуб. Ясно е едно - младокът си е навлякъл гнева на отговорните фактори в ЦСКА със своите нереални искания. 

  Сподели
508