Боримиров: Сираков ще говори с Васил Божков за дълговете


FUTBOL-TV

Боримиров: Сираков ще говори с Васил Божков за дълговете

Собственикът на сините Наско Сираков ще говори с бившия бос на клуба Васил Божков. Причината за разговора е дълговете на тима към бизнесмена. Новината съобщи пред медиите председателят на УС на Левски - Даниел Боримиров.

“Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха, подкрепиха или бяха съпричастни към празника. Отдадохме почит на нашия патрон и след това трънахме всички към стадион “Георги Аспорухов". Отборът оправда техните очаквания. Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доврието на нашите фенове, а и това е начинът да ги върнем на стадиона.

Мисля, че Станимир Стоилов много правилно го каза. Повечето от младите ни футболисти за мен бяха стъписани. Потенциалът им е друг, видяхме го на контролите в Турция. Обнадежден съм, надяваме се да израстват и вървят нагоре.

Феновете ще бъдат нашия 12-и играч. Или да кажа така - втория по големитна спонсор. Водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще това да се обяви като факт.

Ще направим всичко възможно първо да вземем лиценз и след това да се разплатим и с другите кредитори", каза Боримиров, след което допълни, че предстоят разговори между Сираков и Васил Божков за милионните дългове на клуба към бившия хазартен бос.

“Имаме такива идеи. Мисля, че Наско Сираков ще разговаря с Васил Божков", разясни Боримиров по тази тема.

  Сподели
236