Филип Кръстев за подкрепата на феновете: Това е нещо ново за мен


FUTBOL-TV

Филип Кръстев за подкрепата на феновете: Това е нещо ново за мен

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев бе много щастлив след победата над Локомотив Пловдив с 2:1. Той сподели, че атмосферата на стадион "Георги Аспарухов" е била уникална и благодари на феновете за подкрепата.

"Искам да благодаря на феновете - беше една уникална емоция, невероятно. Чувството след гола беше уникално. Радвам се, че зарадвах феновете. Още като излезеш на терена, усещаш подкрепата. Това бе ново за мен, друг път не съм чувствал такава подкрепа и атмосфера в кратката ми кариера. Разбира се, че колкото повече те подкрепят е по-добре, усетихме тази подкрепа на терена". 

"Надделяхме с агресия, след червения картон имахме предимство, разбира се. На момента реших да стрелям, поех добре топката, дойде ми на десния крак, стрелях през пролуката от играчи, можем да играем много по-силно, ще бъдем мотивирани да побеждаваме във всеки мач, както трябва да бъде. Адаптирах се много бързо, усещам голяма подкрепа от всички в клуба, вече съм се адаптирам на 100%. Надявам се да спечелим купата, да влезем в Европа и да печелим всеки мач", каза младият полузащитник.

  Сподели
288