Тунчев: В България рядко се случва да играеш пред пълни трибуни


FUTBOL-TV

Тунчев: В България рядко се случва да играеш пред пълни трибуни

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че отборът му е стоял добре на терена в мача с Левски дори и, след като остана с човек по-малко. 

"Мисля, че е удоволствие за всеки футболист да играе пред толкова хора. Това говорихме и през седмицата - че трябва да се насладим на пълните трибуни, тъй като това рядко се случва в България. Ключвият момент в мача бе изгонването на Мартин Паскалев. Стояхме добре на терена, дори и с човек по-малко. Отбелязахме и гол. След почивката направихме няколко ситуации, но това не бе достатъчно".

"Получихме гол в момента, в които изравнихме. Това бе тежък удар. С оглед на това, че Преслав Боруков се присъедини късно към нас, предпочетохме да го заменим него след червения картон на Паскалев. Той има нужда от игрови ритъм. Трябват му минути, за да върви нагоре. Димитър Илиев не се чувстваше добре, имаше лек здравословен проблем и предпочетох да го заменя и да го запазя за следващия мач".

"Привлякохме двама добри играчи в лицето на Александър Василев и Преслав Боруков. Трябва ни малко време. Загатнахме за някои неща, които се надявам да се получат в следващия мач", каза Тунчев.

  Сподели
393