Мъри Стоилов: Можем и повече


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Можем и повече

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов даде средна оценка за представянето на "сините" при победата с 2:1 над Локомотив Пловдив. Мъри говори и за останалия извън групата на тима Иван Горанов, както и за възможен трансфер на Ивелин Попов.

"Пет и половина е оценката ми по десетобалната. Първи мач, трябваше да го спечелим по-убедително. Искам да изградим отбор, който да доминира. Локомотив показа увереност, а ние бяхме под напрежение. Трябва да благодарим на привържениците - напълниха стадиона. Тепърва ще изграждаме манталитет на победители, а той се гради точно в такива мачове. Днес най-важното беше, че спечелихме. Смятам, беше заслужена, но имаме своите проблеми в завършващата фаза", започна Мъри.

"Играчите с нужното самочувствие се представиха добре, отборът може да играе и доста по-добре. Трябва да поработим и върху статичните положения. Виждам увереност и в доста други футболисти. Последните години Левски често губеше на "Герена" срещу отбори като Локомотив. Трябва да даваме послание", продължи той.

"Кръстев беше привлечен точно затова - да внася идеи, креативност. Това не му е таванът, може и по-добре. Ако се наложи, е разчитам на Иван Горанов. Трудно можем да включим повече от двама защитници в групата, с приоритет са младите - трябва да трупат самочувствие и игрови минути. Това е пътят. Нормално е да има спадове понякога".

"Дай боже Ивелин да беше тук, преди Нова година се видяхме с него, имаме приятелски отношения. За Попов вратите на Левски са отворени, ако той реши е добре дошъл", завърши Стоилов в ефира на Диема.

  Сподели
258