Левски с победа за празника (видео)


FUTBOL-TV

Левски с победа за празника (видео)

Двубоят между Левски и Локомотив Пловдив завърши при резултат 2:1 за домакините. Преди днешната среща се състоя шествие на привържениците и ръководството на клуба, което стартира от паметника на "Васил Левски" и продължи до клубния стадион на 26-кратните шампиони.

Играта дълго време бе равностойна за двата тима, но в 21-та минута гостите останаха с играч по-малко, когато Мартин Паскалев бе изгонен с директен червен картон за нарушение срещу Бари, който излизаше сам срещу Рейдър. Последва и дузпа за "сините", която изпълни Петков. Топката обаче се отби в стената и попадна на крака на Краев, който даде аванс на Левски с 1:0.

Малко след това в 30-та минута гостите върнаха един гол за 1:1. Милош Петрович изравни с глава след центриране от корнер. Макар и радостта на феновете на "Герена" да бе прекъсната от гола на Локо, в 32-та минута Филип Кръстев със страхотен далечен изстрел прати топката в горния ляв ъгъл на Рейдър и така направи дебютния си мач запомнящ се и оформи 2:1 за "сините".

В 63-та минута Карагарен отправи добър изстрел, но топката мина покрай страничната греда. "Сините" видимо се стараеха да добавят още един гол в резултата, но той така и не дойде и мачът завърши при 2:1 в полза на домакините.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
500