Пробвайте знак Х за Левски - Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Левски - Локо Пловдив

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 19.02.2021г.
Час: 15:00 ч.
Съдия: Волен Чинков


Левски приема Локо Пловдив на "Герена" в първи официален мач и за двата тима за тази календарна година. Двубоят е труден за прогнозиране, тъй като не е напълно сигурно в какво състояние се намират двата отбора след своите подготовки. Все пак прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

В състава на Левски няма особено проблеми с котузени или наказани играчи. Под въпрос е единствено едно от новите попълнения от привлечените през зимата - Ноа Сонко Сундберг, който се прибра до Швеция. Все още не е ясно колко време той ще е извън България. Мъри Стоилов обаче се надява да може да разчита на него.

Стоилов се колебае единствено за Георги Миланов. Лидерът на "сините" дълго време лекуваше контузия. Прогнозите сочеха, че халфът ще е готов в края на февруари, но с упорита работа той успя да се възстанови много по-рано и започна да тренира с отбора още на лагера в Турция. Той дори игра в последната контрола. Не е изключено обаче - Миланов да не стартира като титуляр срещу пловдивското Локо. По-вероятно е той да се появи в игра след почивката, за да не се рискува с неговото състояние.

В дните преди мача стана ясно, че Сашо Тунчев няма да може да разчита повече на голмайстора на тима Георги Минчев. Последният бе продаден на ФК Рига. Все пак босът на "смърфовете" Христо Крушарски напомни, че отборът има нов централен нападател в лицето на Преслав Боруков.

"Условията, които предложиха латвийците удовлетворяват клуба и футболиста. Пожелавам успех на Минчев в новия му отбор. Надявам се новото ни попълнение Преслав Боруков да го замести успешно", заяви шефът на "смърфовете".

Именно Боруков ще поведе атаката на Локо, а други промени в състава не се очакват. Локомотив Пловдив няма да осъществява повече входящи трансфери. Защитникът Райън Бадунга, който изкара пробен период и беше одобрен от наставника на "смърфовете" Александър Тунчев, няма да подпише с отбора. Аргументът на ръководството е, че Артур Крачун не иска да разтрогне своя договор по взаимно съгласие. Молдовецът е под наем на "Лаута" от Хонвед и ще остане до края на сезона. Тунчев е склонен да го ползва при нужда.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
727