Този път ЦСКА няма да се издъни


В. Мухарски

Този път ЦСКА няма да се издъни

ЦСКА - Сливен
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 01.04.2011
Час: 18:00
Съдия: Георги Димитров

В мач от 20-ти кръг на родната “А” група, ЦСКА приема отбора на Сливен, като “червените” отново няма да имат възможност да домакинстват на своя стадион “Българска армия”. Вместо това срещата ще се играе на националния стадион “Васил Левски”. Родният дом на 31-кратните шампиони на България вече получи лиценз и на него могат да се провеждат футболни срещи. Въпреки това, ръководството на отбора реши да не рискува, като се има в предвид факта, че тревното покритие на “Армията” все още не е в перфектно състояние.

В последния кръг “армейците” показаха една безидейна игра и допуснаха поражение, като гости във Варна на местния Черно море. Възпитаниците на Милен Радуканов дължат извинение на феновете си и най-логичното нещо, което може да се случи, е те да се поздравят с победа след двубоя със Сливен.

През седмицата ЦСКА изигра контролна среща с Чавдар (Бяла Слатина), която бе спечелена от “червените” с минималното 1:0. В нея участие не взеха националите Костадин Стоянов, Бандаловски и Делев, които няма да получат почивка и ще бъдат титуляри срещу Сливен. В групата за мача с едноименния тим, за първи път попадна новото попълнение Станислав Костов, който дойде на “Армията” от отбора на Пирин. Костов в последните няколко седмици лекуваше счупване на ръката си и не попадаше в сметките на Милен Радуканов. Очаква се на младока да бъде даден шанс за изява през второто полувреме, като при благоприятен резултат, той ще замени звездата на отбора Спас Делев. Наставникът на “армейците” няма да разчита на италианския защитник Джузепе Акуаро, като по всичко личи, че играчът ще напусне отбора в най-скоро време.

Участие в срещата няма да вземе и Мишел Платини. Бразилецът пропусна последния официален мач на “армейците”, който те загубиха, заради контузия, която ще му попречи да играе и в предстоящата среща. Платини обаче ще е на линия за гостуването на ЦСКА в Ловеч на 10 април.

След изтърпяно наказание в игра за Сливен ще се завърне централният защитник Георги Хашев. Участието на Георги Каранейчев и Димо Бакалов е под въпрос, след като заради контузии двамата тренираха на облекчен режим през седмицата. Въпреки това от щаба на гостите правят всичко възможно за да могат и дватамата да вземат участие в срещата с ЦСКА. Със сигурност от плановете на Димчо Ненов отпада Георги Петров, получил неприятна травма през седмицата.

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

19 февруари ЦСКА - Чавдар Бяла Слатина 2:1 (Приятелски мач)
26 февруари Левски - ЦСКА 1:3 (А група)
05 март Черноморец - ЦСКА 0:4 (А група)
13 март ЦСКА - Видима 1:0 (А група)
20 март Черно море - ЦСКА 1:0 (А група)

Сливен:

26 февруари Берое - Сливен 1:0 (А група)
05 март Сливен - Пирин 1:0 (А група)
12 март Локомотив Пловдив - Сливен 3:0 (А група)
19 март Сливен - Академик София 3:0 (А група)
23 март Сливен - Берое 2:0 (Приятелски мач)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Сливен

6 мача
5 победи за ЦСКА
0 равенства
1 победа за Сливен
Голова Разлика: 15:7 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.14
Равен - 6.50
Сливен - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.10
Равен - 7.20
Сливен - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181