Мъри Стоилов: Сега да търсим извинение, не е добре


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Сега да търсим извинение, не е добре

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов очаквано не бе доволен след ремито с Царко село.

"През цялата подготовка дадохме игрово време на почти всички играчи. Имахме халфове, които играха нападатели. В завършващата фаза имаме проблеми. Общо взето съм доволен от желанието на футболистите. С оглед на започващото първенство мисля, че трябва да се концентрираме само върху старта на първенството. Трябва да стартираме по най-добрия начин, а той е да играем на нивото на Левски. Имам идея вече горе-долу как ще изглеждаме в първия си мач", отбеляза Стоилов.

"Локомотив Пловдив е отбор, който в последните години показа страхотно израстване. Залужават уважение и респект. Напускането на Георги Минчев едва ли ще им се отрази кой знае колко, взеха и друг нападател. Важното е ние как ще се представим на нашия стадион. Трябва да отговорим на очакванията на нашите фенове".

"Сега да търсим извинение, че е първи мач, не е добре. Трябва да играем на максимум. При подкрепата, която имаме трябва да показваме високо ниво. Очаквам да играем добре. Играчите на Левски са задължени всеки мач да играят добре. От първия ден трябва да показваме максимума от възможностите си и да растем. Ако Локомотив са толкова силни, че ни победят когато ние играем на върха на възможностите си, тогава можем само да ги поздравим", сподели още той.

"Винаги съм искал отборът да надгражда. Всеки отбор сам си вижда добрите и лошите неща. Станаха добри мачове за началото на шампионата. Който е по-добър, да побеждава на терена и да радваме хората", каза Стоилов след контролата с Царско село.

  Сподели
305