Мощен спонсор ще налива пари в Локомотив София


Н. Гавазов

Мощен спонсор ще налива пари в Локомотив София

Локомотив София официално обяви генералното си партньорство с набиращия популярност букмейкър в България - Betano.

Това се случи на брифинг в центъра на столицата, на който участие взеха представители на компанията, както и собственикът на "железничарите" - Иван Василев. Споразумението между страните е за тригодишен период.

Логото на букмейкъра ще застане на гърдите на футболистите още от първия мач за втората част, който е идната неделя срещу ЦСКА-София.

"Изключително съм радостен, че имам честта да обявя партньорството ни с огромен клуб като Локомотив, който има много фенове и традиции. Kaizen Gaming наскоро стъпи на българския пазар с бранда си Betano.

Началото поставихме през 2012 година в Гърция, където вече сме лидери на пазара. Партньорствoто ни с Локо (Сф) е най-новото. Имаме още със Спортинг, Порто, Бенфика, Атлетико Минейро, Стяуа.

Ние се стремим да подкрепяме спорта и сме решени да направим това и в България. Поставяме началото с Локомотив (София). Договорът е за 3 години. Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и ценностите ни като компания се припокриват с тези на клуба.

В момента не преговаряме с други отбори в България. Концентрираме се върху първия ни партньор.

При добри резултати от Локомотив, сумата по договора ще нарасне. Основните параметри по договора могат да бъдат преговаряни", коментира  регионалният директор на Betano България Цветин Йорданов.

  Сподели
449