Наско Сираков: Задачата ми е след време да намеря друг пазител на акциите


FUTBOL-TV

Наско Сираков: Задачата ми е след време да намеря друг пазител на акциите

Мажоритарният собственик Наско Сираков коментира старта на кампанията ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН“ и сподели пред медиите, че в момента най-важното е възраждането на "сините" и те не трябва да изпускат този шанс.

"С привържениците на Левски проведохме десетки разговори и търсихме най-доброто за бъдещето на клуба. Заедно стигнахме до извода, че сега най-важно е възраждането на нашия любим клуб. Искаме "Левски" да е това, което познават привържениците му. Разделени нямаме шанс за възраждане. Не бива да изпускаме този шанс. Искаме да направим заедно с привържениците първата голяма стъпка към това възраждане. Можем да минаваме през тежки времена, но винаги ще сме с привържениците. Левски е вечен и това е името на кампанията. Аз съм пазител на акциите, а мажоратирни собсвеници станаха абсолютно всички фенове на този клуб. Аз не съм вечен, Левски е вечен. Задачата ми е след време да намеря друг пазител и преносител на акциите.Смятам, че няма по-добър пазител на акциите от феновете на този клуб. Тук не става въпрос за пари. Колкото повече от нашите привърженици повярват в сдружението, това е по-добре за клуба. Ако с Мъри не успеем да ги убедим в проекта, това е най-големия ми провал. На никой от привържениците не трябва да му минава през главата, че шепа хора иска да обсебва акциите. Затова искаме при създаването на това сдружение, да има представителност. Аз ще съм първият член на това сдружение. Там ще влязат жена ми, децата и внуците ми“

"Искам да благодаря на нашия спонсор Palms Bet, които се отказаха от тяхното лого да стои на гърдите ни. Мисля, че за пръв път един отбор ще изиграе цял полусезон с мотото на кампания, а именно "Левски е вечен“. От вчера в социалните мрежи стигна информация, че се появява недоверие, обвинения, че има проблеми с ДМС-ите и парите не стигат до клуба. От 2020-та година, откогато е отворена тази линия, в клуба са влезли над 300 хиляди лева“.

"Смятам, че кампанията с подновяването на членските карти не върви достатъчно добре. Призовавам превържениците за подновяване и закупуване на нови членски карти. Друг начин е с абонаментните карти. Най-важна е моралната подкрепа към трибуните и трябва да пълним стадиона на всеки мач“, допълни Сираков.

  Сподели
237