Мъри Стоилов: Вече имаме дълбочина в състава


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Вече имаме дълбочина в състава

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира представянето на своя тим в последната контрола на "сините“, в която те победиха украинския Верес.

"Имахме и добри, и лоши моменти. Продължаваме да пропускаме доста ситуации в завършващата фаза с лека ръка. Направихме доста промени, завършваме подготовката в нормално темпо. Надявам се да се представим така и в България“.

"Въпрос на качества, самочувствие. Пропуснахме дузпа, младият футболист няма вина, аз решавам кой да бие. Исках да е Асен Митков, за да види какво е да бие дузпа под напрежение, защото на тренировките се справя добре“, каза той за многото пропуски на своя тим.

Стоилов не пропусна да спомене и направилия много силен мач Велтон: "Старае се да влиза във форма. Той имаше травма, но сега се надявам да се представя все по-добре“.

"По това, което видях днес, не ми харесаха резервите. Днес се включихе безотговорно и безиедйно“.

"Мисля, че вече широчината в състава е по-голяма вече“.

"Имаме достатъчно централни защитници. Келиан трябва да пътува за Амстердам, а Ноа има леки проблеми и затова не искахме да рискувахме и пуснахме Андриан Краев в центъра на защитата“.

"Винаги е повод за притеснение, когато завършихме без чиста мрежа“, каза Мъри за допуснатия гол от Левски.

"Като се приберем в София, ще дадем крайната оценка. Тук се видя, че сме готови и тичаме доста, но друго е в официалните мачове. Георги Миланов тепърва тренира с отбора и се надявам, че ще влезе във форма“, завърши той.  

  Сподели
202