Стойчо Младенов: Футболистите ще бъдат глобени


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов: Футболистите ще бъдат глобени

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира последната контрола на "червените" на турска земя. Тимът му загуби с 0:4 и това ядоса треньора на "армейците".

"Колкото и да не ми се иска да го кажа - все още нямаме два равностойни състава, очевадно е. Това, което имаме като изисквания, липсваше. Всичко беше на едно лежерно темпо, което даде голямо преимущество на съперника. За това поведение ще бъдат глобени всички състезатели, които участваха днес. Резултатът не е от значение, тук говорим за поведение", заяви Младенов. 

"Ето, показаха, че повечето не могат да ме впечатлят. Аз не искам да си вадя крайни изводи от тази контрола, аз виждам нещата, няма как някой да ме излъже. За съжаление, този резултат е показателен за състоянието на тези футболисти. Приемам, последен ден, прибираме се, но ситуацията при сутрешният състав е същата. Такова поведение не се приема в ЦСКА."

"Няма да се случи такова нещо, ръководството ще реагира своевременно. Аз знам за какви хора работя", заяви Младенов относно наказанието, което грози "червените". 

"Вие говорите за Чорбаджийски, за Мазику. Кой ще играе тогава? Не става така. Искаме да имаме два равностойни състава, все още ги нямаме, работим върху това нещо. Ръководството знае какво искам и какво трябва. Продължаваме да работим. Това, че е последен ден, може да се приеме като оправдание за днешната контрола, но е доста минимално." 

"Продължаваме да усъвършенстваме това, което показахме тук. Имаме неща, които трябва да повтаряме, за да се правят с лекота. Не съм длъжен да ви давам обяснение кои са те. До този момент се развиваме положително, готови сме да покажем това постоянство, което ни липсваше", завърши Младенов в ефира на Диема. 

  Сподели
400