От ЦСКА си уредиха първо ново попълнение


FUTBOL-TV

От ЦСКА си уредиха първо ново попълнение

ЦСКА уреди първото си ново попълнение по време на зимната пауза в шампионата. Ръководството на "червените" е постигнало споразумение с флангови футболист. Играчът е бил в София в края на миналата седмица, като се е запознал с базата на тима и е уточнил всички подробности по своя контракт. Очаква се сделката да бъде обявена в близките часове, а крилото мигновено да се присъедини към лагера на тима в турския курорт Алания.

Името на футболиста се пази в тайна, но най-силните му качества са скоростта и умението му да играе един на един, информира "Тема Спорт". С неговото привличане конкуренцията по фланговете на тима, воден от Стойчо Младенов, значително ще се увеличи. През есента за място на крилото се бореха Георги Йомов, Йоан Бай и Яник Вилдсхут. Единствено българинът обаче показа сравнително постоянство и ефективност в своята игра, докато привлечените през лятото чужденци разочароваха. Французинът, който допреди да пристигне на "Армията" се бе състезавал единствено на полупрофесионално ниво, все още се приспособява към елитния футбол, а дошлият с добра визитка нидерландец се събуди от летаргичния сън, в който бе изпаднал, чак през декември.

До края на зимния трансферен прозорец ръководството на ЦСКА ще опита да осигури на Стойчо Младенов още две нови попълнения.

Както вече стана ясно "червените" нямат намерение да се разделят с нападателя Жуниор Кайседо, чийто договор е до 2025 година. Капитанът Юрген Матей и Тибо Вион пък удължиха своите контракти.

  Сподели
518