Младенов: Говорим за чуждестранни попълнения, Кайседо няма да бъде продаван


FUTBOL-TV

Младенов: Говорим за чуждестранни попълнения, Кайседо няма да бъде продаван

"Заминаваме с едната група сега, допълнително ще дойдат и другите. Футболистите са в добро настроение. Подхождаме професионално към всяка подготовка, тази не се различава от другите. Жуниор Нзила остава в София". заяви треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов пред медиите преди заминаването на "червените" за Турция. 

"Очаквам футболисти да се присъединят към нас по време на лагера. Когато всичко завърши успешно ще ви уведомим. Говорим за чуждестранни попълнения. Нека да не коментираме трансфер на Карол Метс. Кайседо няма да бъде продаден. Не очаквам наш футболист да бъде продаден". 

"Мазику е много коректен, професионалист. Очаквам същото себераздаване, като през есентта - дори и по-добро. Нямам никакво съмнение в него. Дали ще подпише или не е въпрос на разговори". 

"Това са контролите. Като се върнем имаме запланувана една проверка. Селекцията е отврорен процес, стига да се появи нещо качествено и според джоба ни. Младите трябва да демонстрират постояноство и качество. Ще правим ротации, за да могат всички футболисти да са в еднакъв игрови ритъм". 

"Пожелавам си успешен шампионат и накрая да завършим на върха в класирането", каза Младенов.

  Сподели
344