Армейците преминаха медицинските прегледи,от ЦСКА обявиха още една контрола


FUTBOL-TV

Армейците преминаха медицинските прегледи,от ЦСКА обявиха още една контрола

И втората група футболисти на ЦСКА премина медицински прегледи днес. В добро настроение и най-вече в оптимално здраве Жорди Кайседо, Георги Йомов и останалите играчи се подложиха на функционални изследвания на клубната база в Панчарево.

Националът Иван Турицов лично посрещна всеки един от тях и им пожела здраве и успехи през новата година. На линия за тренировъчния процес е вече бранителят Мено Кох, който през последните месеци се възстановяваше от операция.

По-късно днес ЦСКА потегля за Турция, където в продължение на общо 25 дни ще се проведе зимната подготовка на тима. Основната група заминава за Анталия, като в Истанбул към тях ще се присъедини бразилецът Джеферсон Телес, който имаше проблем с отменен полет. Директно в южната ни съседка в петък ще акостира Греъм Кери, а след това Яник Вилдсхут, Амос Юга, Йоан Баи и Хамза Чатакович.

Първата част на подготовката, в която ще се наблегне на кондицията, ще протече в Алания и ще завърши с контрола на 21 януари срещу полския Стал (Миелец). Играчите ще получат два дни почивка, след което тимът ще се премести в Белек, където са насрочени още 4 проверки.

Програмата за контролите през втория лагер претърпя леки корекции. Армейците ще се изправят на 25 януари срещу австрийския Хартберг, а за 28-ми е насрочена контрола с Щурм (Грац). На 31 януари се предвиждат два спаринга за деня - сутринта съперник ще e казахстанският Шахтьор (Караганди), а за следобед е договорен мач с македонския Академия Пандев.

Отборът се прибира в България в първия ден на февруари, а до подновяването на шампионата ще бъдат изиграни още една или две контроли на родна земя.

  Сподели
462