Киров: ЦСКА 1948 променя политиката си


FUTBOL-TV

Киров: ЦСКА 1948 променя политиката си

Доскорошният новак в елита ЦСКА1948 ще смени политиката си и ще запонче да привлича и чужденци. Това обяви треньорът на тима Николай Киров.

"Заминаваме за първи лагер с 23-ма състезатели. Няма хора, които да са в лошо физическо състояние. Бил съм на няколко лагера на тази база, предпочетохме я най-вече заради качеството на терените, там е вторият етап от нашата подготовка, когато ще се наблегне на подобряване на технико-тактическите елементи, както и ще се изиграят пет контроли, които са много важни", каза Киров.

"Селекцията не е приключила, на етап преговори сме с още няколко състезатели. Има позиции, на които трябва да засилим конкуренцията. На няколко пъти споменахме, че ще има такава промяна, наблюдаваме както български, така и чуждестранни състезатели, така че, да, има промяна в тази политика. Не мисля, че точно моето идване е повлияло на това нещо, коментирахме доста това с ръководството. Преговаряме и с чуждестранни състезатели, разбира се, тяхната бройка няма да бъде голяма", допълни той.

"Съумяхме да направим добри контроли, със състави от полската Висша лига, украинската Висша лига, важно е на този етап да се изиграят стойностни контроли", каза още Киров.

На пресконференцията бе и вратарят на ЦСКА48 Даниел Наумов.

"И досега имах добра конкуренция. Имаше двама вратари, които тренираха добре и бяха моя конкуренция. Аз винаги се фокусирам върху себе си и никой не може да ме притесни. Аз съм тук от името на ЦСКА1948, това значи, че съм техен футболист. Естествено, че си мисля за спекулациите за мой трансфер. Това цялостно ме мотивира. Имаше един момент обаче, в който това ме демотивира през лятото, когато клубът не ми позволи да поема в посока, в която имах желание", коментира Наумов.

  Сподели
401