Провали се трансфер на играч на ЦСКА в Кипър


FUTBOL-TV

Провали се трансфер на играч на ЦСКА в Кипър

Няма да се стигне до трансфер на Карол Метс от ЦСКА в АПОЕЛ Никозия. 

Според информациите от острова, в последните дни преговорите не са претърпяли никакво развитие и тимът от Никозия е започнал да търси алтернативи на естонския бранител. От седмици насам е известно, че АПОЕЛ има остра нужда от подсилване на своята отбрана, но изглежда Метс няма да е решението на техните проблеми и сделката е пред провал.

Вчера в някои медии у нас имаше информация, че трансферът на естонския централен защитник е сигурен, а българският клуб ще получи около 100 000 евро.

 “Въпреки че имаше устно споразумение между двете страни, което бе постигнато след личното участие на президента на АПОЕЛ г-н Продромос Петридис, трансфер няма да има. Естонският футболист Карол Метс и ЦСКА  промениха исканията си в последния момент", е информацията от последните часове.

Централният защитник пристигна в ЦСКА през септември, заради което не бе включен в състава за Лигата на конференциите. Все пак той записа общо 14 мача за "червените“. В швейцарски медии наскоро се появиха информации, че лидерът в местната Супер Лига – Цюрих желае левичаря, но към този момент не изглежда да има нещо по-конкретно.

  Сподели
173