Родните клубове у нас с пожелания към феновете си


FUTBOL-TV

Родните клубове у нас с пожелания към феновете си

Черно море поздрави своите привърженици за настъпването на 2022 г. Ето какво написаха от клуба в официалния си сайт: 

 "Честита Нова година, "моряци"! Нека новата 2022-ра Ви донесе здраве, щастие, любов и късмет. ПФК Черно море Ви желае безброй сбъднати мечти и Ви пожелава да не спирайте да се усмихвате, да обичате, да се борите и да вярвате в доброто! Нека през 2022 година да напишем нова страница в славната история на Черно море, защото заедно можем всичко!".

От Берое отбелязаха настъпването на новата година с публикация в официалния си сайт. Клубът се обърна към всички свои фенове.

"Честита Нова година, беройци!Пожелаваме на всички вас много здраве през 2022-а, да е благодатна и успешна! Вършете с ентусиазъм всичко, с което се захванете, дръжте на думата си и се наслаждавайте на чудесата от предстоящите 365 дни!Бъдете по-усмихнати и по-добри и не забравяйте, че съдбата обича смелите! Надяваме се да бъдем отново заедно в още много успехи на любимия отбор!Честит имен ден на всички, които носят името на Свети Василий Велики! Носете го с гордост и чест! Само Берое!".

От Лудогорец все още не са написали нищо на своя сайт. Във Фейсбук страницата на тима обаче пише това:

"Честита Нова 2022 г. Бъдете здрави и благословени!!", лаконични са разградчани.

От доскорошния новак в елита - ФК ЦСКА 1948 също публикуваха в социалните мрежи:

"Честита нова година, Армейци! Бъдете здрави, успешни, щастливи и продължавайте да вярвате все така гордо и смело в "червената" идея! Поздрави от любимия отбор! Наздраве и САМО ЦСКА!"

От Ботев Пловдив написаха: "Честита новата 2022-а година, жълто-черен Пловдив!", а освен това собственикът на тима - Антон Зингаревич - отправи новогодишно обръщение към жълто-черната общественост:

"Искам да ви поздравя с наближаващите празници. Весела Коледа и Щастлива Нова Година на всички ви. Искам да ви пожелая през новата година много радост и щастие. В тези трудни времена искам да ви пожелая да бъдете здрави. ШИ само Ботев! Надявам се през следващата година да ви донесем много успехи и да празнуваме заедно", каза Зингаревич. 

От Локомотив Пловдив пък публикуваха снимка за феновете си:

  Сподели
497