БАТЕ ще даде отпор, но ще загуби от Реал


.

БАТЕ ще даде отпор, но ще загуби от Реал

Едва ли някой е вярвал, че в 5-тия кръг от груповата фаза на Шампионската лига белоруския шампион БАТЕ Борисов ще има все още шансове да се класира а фазата на директните елиминации и то в група с Реал Мадрид, Ювентус и Зенит.

Оказва се, че на този свят няма невъзможни неща и една победа ще даде добър шанс на БАТЕ да играе поне в турнира за Купата на УЕФА напролет. Тази победа трябва да бъде извоювана срещу не кой да е, а 9-кратния европейски шампион, който също идва  единствена мисъл за 3-те точки.

Бате засега заема последна позиция в Група Н с 2 точки от равенства със Зенит и Ювентус. Реал е 2-ри с 6 точки като надигра източните клубове, но пък отстъпи на 2 пъти на Дел Пиеро и компания.

Защитникът Валдимир Ржевски счупи крак глезен срещу Зенит и е аут до края на годината за БАТЕ. Капитанът на Борисовчани Александър Ермакович се завърна в мача на тима си срещу ФК Минск във вътрешното първенство. Максим Завнерчик не се появявал в мач за БАТЕ, след като бе замразен на пейката от Виктор Хончаренко заради непристойно поведение на тренировките на тима.

Берн Шустер има доста повече проблеми за решаване. Поредния пациент в лазарета на “белите” е Гонсало Игуаин, на който се възлагаха големи надежди след травмата на Рууд Ван Нистелрой. Фабио Канаваро също е аут от мача заради мускулно разтежение. Уесли Снайдер пътува за Минск, но е под въпрос. Робен, Диара и Де Ла Ред са аут заради по-тежки травми. Все пак добрата новина е завръщането на Габриел Хайнце, който бе наказан за двубоя с Рекреативо в Примера.

Това вероятно е един от най-тежките мачове на Реал Мадрид през сезона. Мнозина са контузените в състава, а и тези които са здрави събраха доста мачове зад гърба си. В Минск времето едва ли ще е най-приятното за игра, особено за тим от Южна Европа, където температурите през зимата са положителни. И все пак говорим за Реал Мадрид и БАТЕ. Макар и трудно испанците ще победят, за да са спокойни каквото и да е развитието на другия мач в групата между Зенит и Ювентус.

Вероятни състави:

БАТЕ: Веремко, Хагуш, Сосновски, Пеха, Юревич, Лихтарович, Сиваков, Кривец, Стасевич, Родионов, Близнюк

Реал М: Касияс, Рамос, Пепе, Хайнце, Марсело, Ван дер Ваарт, гаго, Гути, Савиола, Раул, Дренте



Последни 5 мача:

БАТЕ: ПРПЗЗ

Реал М: ПЗППЗ

Прогноза – 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
70