Шеф на Берое: Отборът е на правителството


FUTBOL-TV

Шеф на Берое: Отборът е на правителството

Членът на Съвета на директорите на Берое Валентин Грудев направи интересно изказване относно бъдещето на клуба от Стара Загора. Той бе сред гостите на празненството на Мартин Камбуров в Гранд-хотел "Пловдив". Грудев се спря пред медиите и говори по най-любопитните теми:

"Камбуров даде предостатъчно за Берое! Много се радвам, че с нашия отбор постигна този феноменален рекорд, който, естествено, няма да бъде постигнат от друг футболист. Дай боже да има и други такива футболисти, но все по-малко остават. 

При създалата се обстановка, която е надвиснала над Берое, може да останем без финансиране, ще имаме допълнителен разговор с него. Всички искаме Мартин да продължи да играе още шест месеца в Берое, но клубът и друг път е бил в труден момент. 

Правителството мисля, че ще прояви разум и ще остави финансирането, може би поетапно, докато се стабилизират нещата. Има интерес от чужбина, общината също няма изостави Берое. Трябваше по-умно да се подходи, отборът е собственост на правителството, не е добре собственикът да каже "оправяйте се". Шампион съм с този отбор и знам какво значи да бъде обичан от цял град и околностите, феновете няма да позволят да се потъпква по този начин нашият отбор. 

Държавата помага по един или друг начин на други клубни собственици! Зимна подготовка ще има, много ясно. Ако трябва лични средства ще съберем, пак ще отидем в Турция", заяви Грудев.

  Сподели
489