Пробвайте знак Х за ЦСКА - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за ЦСКА - Лудогорец

ЦСКА - Лудогорец
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 20.12.2021г.
Час: 16:30 ч.
Съдия: Валентин Железов


ЦСКА приема Лудогорец Разград в отложения мач от 3-ия кръг на родния шампионат. Двубоят реално противопоставя 2-ия срещу 1-ия в класирането и е доста труден за прогнозиране. Все пак FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак - Х.

Сериозен проблем се очертава за старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов преди ключовия двубой с Лудогорец в понеделник. Под въпрос за двубоя е един от основните футболисти на "червените“ – Брадли Мазику. Левият бек има проблеми с адукторите.

Мазику е минал ядрено-магнитен резонанс и след него се е разбрало, че освен в адукторите, той има и втори проблем. По този начин французина с конгоански корени до последно няма да се знае дали ще може да вземе участие в сблъсъка на върха.

Естонският национал Карол Метс ще започне като титуляр за ЦСКА. 28-годишният защитник остана на пейката за мача срещу Арда, като причината за това е, че Стойчо Младенов е искал да го съхрани. Метс има натрупани 4 жълти картона и при евентуално ново наказание в Кърджали, щеше да пропусне двубоя с разградчани.

Естонецът ще си партнира с Юрген Матей в понеделник. Той ще замени в стартовата единайсеторка Томас Лам. Финландецът се представи много колебливо срещу Арда. През този сезон естонецът има 11 шампионатни мача за армейците, като в 7 от тях е започвал в стартовата единайсеторка.

Голмайсторът на Лудогорец Пиерос Сотириу все още в Разград. Както е известно, той е контузен, като получи травмата при опит за спринт срещу Мидтиланд (0:0). В срещата с датчаните кипърецът се свлече на земята, хвана се за дясното бедро и след това му бе поставен лед. Още тогава беше ясно, че шансът Сотириу да играе срещу ЦСКА е минимален. Но след като той още не си е тръгнал, а е останал в България, където води рехабилитация, може и да има минимален шанс да влезе в групата за двубоя на “Армията".

Сотириу има 11 гола в 13 мача в първенството този сезон. Срещу Пирин Благоевград на върха на атаката започна Ихинио Марин, който игра много слабо и докато беше на терена, Лудогорец не успя да вкара гол.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
834