Брахими: Други отбори не ми дадоха шанс за изява


FUTBOL-TV

Брахими: Други отбори не ми дадоха шанс за изява

На специална церемония в Пресклуб "България“ нападателят  на Пирин Благоевград  Мохамед Брахими  бе награден   за Играч №1 на 19-ия кръг вefbet лига .

Брахими, който  реализира два гола за своя тим при впечатляващата победа като гост над 10-кратния шампион на България Лудогорец с 5:3, получи  11 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 18 футболни треньори и специалисти. Дориан Бабунски (Ботев Враца)  има 5 гласа, а Жорди Кайседо (ЦСКА) е с 2 гласа.

Брахими благодари на всички, които да гласували за него и заяви, че е успял да се адаптира в тима на “орлетата", въпреки някои здравословни проблеми.

“Благодаря за наградата, тя означава много за мен. Това е свидетелство, че съм свършил добра работа. Извървях дълъг път, идвам отдалеч. Бях в Царско село, където не ми дадоха шанс да покажа какво мога. След това отидох в Нефтохимик и сега съм в Пирин. Благодаря им много, че ми дадоха възможност да разкрия своите възможности. Успях да се адаптирам в отбора, въпреки че се разболях от COVID 19, но смятам, че вече показвам качествата си“, заяви той след награждаването, а на въпрос дали са очаквали да победят Лудогорец в Разград, отговори:

"Разбира се, че очаквахме тежък мач. Отидохме в Разград да играем мач, а не на разходка. Трябваха ни точки и смятам, че с играта си и с победата показахме, че Пирин не е на правилната  позиция в класирането, а заслужава да бъде много по-напред“.

Попитан какво се е променило в играта на отбора след напускането на Уорън Фийни, Брахими поясни:

"Мисля, че не са се променили много неща. Играчите продължават да работят, а лично за мен всичко си е същото. Благодарим на Уорън Фийни за това, което направи за тима, но мисля, че всеки остана концентриран и отборът ни игра добре в последните кръгове на полусезона", заключи Брахими.

  Сподели
415