БФС ще има съвместни инициативи с Аржентинската футболна асоциация


FUTBOL-TV

БФС ще има съвместни инициативи с Аржентинската футболна асоциация

Борислав Михайлов използва социалните мрежи, за да съобщи, че Българският футболен съюз е получил покана от Аржентинската футболна асоциация за съвместни инициативи и програми за развитието на футбола. Ето какво написа президентът на БФС във "Фейсбук":

За мен е изключителна гордост да обявя, че Българският футболен съюз получи покана от Аржентинската футболна асоциация (АФА) за съвместни инициативи и различни програми за развитие на футбола на всички нива.
Двустранният проект ще включва както обмен на кадри с цел повишаване на експертизата на треньори, рефери и специалисти, така и организация на юношески тренировъчни кампове в двете страни. Отделно от това планираме семинари с цел споделяне на опит в организацията на първенства, турнири и методологии в спортната медицина, спортната наука и маркетинга.

Това е поредно признание за работата на БФС от наши международни партньори и безценна възможност както за федерацията ни, така и за членовете на нашето футболно семейство да черпят опит от родината на Диего Марадона, Лео Меси и Марио Кемпес. В момента подготвяме Меморандум за сътрудничество, за да потвърдим и формално общите ни цели.

  Сподели
291