Мъри Стоилов: Важното е поведението да е гордо, да отговаря на Левски


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Важното е поведението да е гордо, да отговаря на Левски

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира равенството 1:1 с Берое и сподели бъдещите планове на "сините" относно селекцията. 

"Мисля, че не достигна още малко футболна увереност, както и втори гол. Направихме грешка, която ни костваше гола, но нашият отбор игра на средно ниво. Можем да играем още по-добре. Вижда се някакъв напредък, очаквам да играем с по-голямо самочувствие", заяви Стоилов в ефира на Диема. 

"Имахме по-реални ситуации да отбележим гол, но не успяхме. Не виня, когато пропускаме. Важното е поведението да е гордо, да отговаряме на Левски. Смятам, че се справихме прилично."

"Подобрихме организацията и тактическата дисциплина на терена. Оттам дойдоха и по-добрите резултати, макар че по никакъв начин не трябва да допускаме гол в 90-ата минута. С мачовете се покачи и кондиционното ниво на отбора, футболистите понабраха форма. Организацията в играта ни е на много по-високо ниво, отколкото в началото." 

"Настроението не е чак добро, но е нормално. Футболистите да се настроят за почивка, а ние за още работа. След 20-ина дни ни предстои начало на подготовката, където още доста трябва да подобрим, че да радваме хората. Като се има предвид, че вече имаме двама нови играчи. До началото на подготовката мисля, че ще успеем да привлечем още играчи, така че всичко е положително. Последните 13 години подготовката не се е завършвала на такъв етап - един идва, друг си отива. Ще си обучаваме собствените юноши, ще ги развивам, на този етап няма да привличаме други български състезатели", завърши Стоилов. 

  Сподели
188