ЦСКА се постара, но Рома си тръгна с три точки от София (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА се постара, но Рома си тръгна с три точки от София (видео)

Рома победи ЦСКА с 3:2 на националния стадион "Васил Левски" в последен мач и за двата тима от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Хората на Жозе Моуриньо бяха по-дейни почти през целия мач и заслужено се поздравиха с успеха. 

В 15-ата минута Тами Ейбрахам откри резултата, след като  Рик Карсдорп се отчете с асистенция. Малко по-късно Йомов пробва центриране, а играч на Рома игра с ръка в наказателното поле и изчисти. Реферът обаче прецени да не дава дузпа.

В 34-ата минута Матиас Виня намери Борха Мойорал, който с атрактивно отиграване покачи на 2:0, като до голяма степен сложи край на интригата. До почивката Майорал пропусна да вкара още един гол. След почивката Ейбрахам направи резултата класически.

Във финалните минути "вълците" намалиха темпото и от това се възползваха хората на Стойчо Младенов. В 75-ата минута Хамза Чатакович намали на 1:3, а в самия край Яник Вилдсхут с много силен удар оформи крайния резултат.

Норвежците от Бодьо/Глимт продължават напред към осминафиналите, но не и от първата позиция, която  държаха преди последните мачове от група С на Лига на конференциите.

Хората на Кйетил Кнутсен стигнаха едва до 1:1 при визитата на Зоря Луханск. По този начин те отстъпиха първата позиция на Рома

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
418