ЦСКА може и да стъпи накриво във Варна


В. Мухарски

ЦСКА може и да стъпи накриво във Варна

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 20.03.2011
Час: 15:00
Съдия: Ивайло Стоянов

ЦСКА гостува във Варна на местния Черно море, в мач от 19-ти кръг на родната “А” група. В последния си мач “армейците” победиха с минималното 1:0 отбора на Видима Раковски, след като в предишните си срещи доминираха над вечния съперник Левски и Черноморец. Личи си, че има спад в играта на “червените” и с подобна игра, като тази срещу Видима, има голяма вероятност домакините от морската столица да стигнат до нещо повече от загуба.

С годините “Тича” се превърна в негостоприемен стадион за ЦСКА. “Армейците” са губили неведнъж и два пъти във Варна, а в последно време сме ставали свидетели на поражения от “моряците” и на собствения си стадион “Българска армия”.

Наставникът на 31-кратните шампиони Милен Радуканов няма да може да разчита на намиращият се в отлична форма през този сезон нападател Мишел Платини. Бразилецът е контузен и не попадна в групата за мача. От нея отпаднаха още Джузепе Акуаро, Станислав Костов, Фабрицио Грило, Томи Костадинов и Лукас Трекаричи. В групата за мача се появиха двама дебютанти в лицето на Станко Йовчев и Владимир Бахъров

Очаква се ирландският нападател Килиън Шеридън, който в последно време позагуби доверито на треньорското ръководство отново да остане на резервната скамейка. В предни позиции ще се разчита единствено на младата звезда на отбора Спас Делев, който ще бъде подпомаган от Маркиньос, както и от двете крила Александър Тонев и Грегъри Нелсън. Шеридън вероятно ще се появи във второто полувреме, при неблагоприятен резултат. Емил Гъргоров също ще остане на пейката. Бадема все още не е готов да изиграе пълни 90 минути.

Треньорът на Черно море Стефан Генов ще може да разчита на всички налични играчи. Като титуляри ще излезнат четирима бивши играчи на ЦСКА в лицето на Даниел Георгиев, Георги Илиев и Илко Пиргов, както и юношата на “червените” Росен Колев.

Последният мач между двата отбора завърши при резултат 2:2. Тогава два гола за варненци вкара Адемар, който със сигурност ще излезне отново като титуляр и ще тормози защитата в червено.


Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

12 февруари Черно море - Дукла 1:1 (Приятелски мач)
15 февруари Черно море - ХИТ Горица 2:0 (Приятелски мач)
26 февруари Пирин - Черно море 0:1 (А група)
06 март Черно море - Локомотив Пловдив 1:1 (А група)
12 март Академик - Черно море 0:0 (А група)

ЦСКА:

15 февруари ЦСКА - Васлуй 2:1 (Приятелски мач)
19 февруари ЦСКА - Чавдар Бяла Слатина 2:1 (Приятелски мач)
26 февруари Левски - ЦСКА 1:3 (А група)
05 март Черноморец - ЦСКА 0:4 (А група)
13 март ЦСКА - Видима 1:0 (А група)


Досегашни срещи:

Черно море - ЦСКА

24 мача
3 победи за Черно море
5 равенства
16 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 34:13 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
Черно море - 3.60
Равен - 3.10
ЦСКА - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Черно море - 3.40
Равен - 3.10
ЦСКА - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179