Джони Велинов: ЦСКА ще си построи стадион, накрая всички ще ни завиждат за него


FUTBOL-TV

Джони Велинов: ЦСКА ще си построи стадион, накрая всички ще ни завиждат за него

Шесткратният шампион на България с ЦСКА Джони Велинов смята, че Димитър Бербатов и екипът му разполагат с качествата да оглавят БфС. Според него настоящото ръководство пречи на "червените".

"Мисля, че има основания за критики към съдиите, защото доста хора играят против нас. Не могат да асимилират, че ЦСКА е ЦСКА. Нещата не са много добре, дано се променят. Според мен БФС работи срещу ЦСКА. Щом Стойчо Младенов го казва, значи му е писнало, но за мен е прав. Не мисля, че съдиите трябва да се критикуват, но те трябва да внимават", каза легендата Джони Велинов.

"Единственият отбор, който плаща наем сме ние. Държавата не трябва да спекулира с тези работи. Ние ще си построим стадион, лошото е, че на тях им го подариха и то хора от властта. Доста време чакаме този стадион, накрая всички ще ни завиждат за него. Не е приятно на стадиона да няма хора. На терена се вижда най-добре, по телевизора не се вижда всичко, феновете да идват на стадиона и да не се правят на професори. Като не идваш и не даваш нищо за ЦСКА, нямаш право да коментираш нито футболисти, нито треньори, нито ръководство. ЦСКА ще се върне там, където всички искаме, пожелавам им го от все сърце", категоричен бе Георги Велинов пред БНТ.

  Сподели
325