Стойчо Младенов: Не ни стига класата във финалната фаза


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов: Не ни стига класата във финалната фаза

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели разочарованието си от изпуснатите три точки при равенството 1:1 срещу състава на Пирин в пореден мач от кръга. Младенов заяви, че тимът му показва израстване, но тепърва ще трянва да преодолява непостоянството в играта си. 

"Изключително силно полувреме, в което играхме добре, но не бяхме достатъчно напористи във финалната фаза. Не успяхме да си съхраним аванса през втората част. Изравниха ни без положение, не бяхме концентрирани във важния момент. Малшанс днес“, започна той.

"Последните 7-8 минути се прибрахме и не ги пресирахме. Бяхме добре разположение в наказателното поле, но загубихме единоборство и накрая нямахме време за реакция.

"Не ни стига класата във финалната фаза. Последното докосване винаги куца. Правим грешните решения и именно там трябва да работим. Имаме нужната класа, но ни трябва време.

"Разликата между нас и Лудогорец е хем голяма, хем не. Имаме мач по-малко, имаме и директен двубой. Може да обърнем нещата в наша полза. Има положително развитие в отбора, но трябва да избегнем лакатушенето, което ще е една от целите ни на предстоящата зимна подготовка, за да видим един по-бърз и агресивен ЦСКА“.

"Благодаря на феновете за жеста към мен. Те знаят, че винаги ще сме заедно, ръка за ръка, до последната битка“, завърши Младенов в ефира на Диема.

  Сподели
227