Лудогорец се справи уверено с Локо София (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец се справи уверено с Локо София (видео)

Лудогорец и Локомотив София изиграха мач от 18-ия кръг наefbet Лига. "Орлите" се наложиха с 2:4 макар че домакините се бориха до последно.

Резултатът откри Сотириу в 5-та минута и даде летящ старт на отбора си. В 38-та минута отново Сотириу удвои преднината на Лудогорец за 0:2 след добре изпълнена дузпа. След преглед с ВАР съдията установи, че наистина Божидар Кацаров е играл с ръка. Малко преди края на първата част дойде и третия гол в мача и отново във вратата на Любенов за 0:3.

Вратарят на гостите Серджио Падт почти нямаше работа през първото полувреме, но веднага след подновяването на играта и неговата врата не остана суха. Октавио стреля смело и успя да намали разликата на 1:3. 2 минути след това обаче Лудогорец се сдоби и с 4-ти гол. При разбъркване в наказателното поле след пас отдясно, топката се озова в Десподов, който стреля точно за 1:4. Още надежди за феновете на домакините се прокраднаха в 64-та минута, след като Крачунов с глава не остави шанс на Серджио Падт да спаси и така оформи крайното 2:4.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
323