Ботев Враца с важна победа срещу Берое (видео)


FUTBOL-TV

Ботев Враца с важна победа срещу Берое (видео)

Берое загуби минимално гостуването си на Ботев Враца в мач от 18 кръг на първенството. Първото полувреме бе равностойно, но домакините успяха да поведат в 42-ata минута след попадение на Дориан Бабунски, който се разписа след удар с глава. Ненов центрира в пеналта от фланга, а непокритият Бабунски прати топката в мрежата след удар с глава – 1:0.

Минута след това Даскалов отправи много опасен удар от около 25 м, а топката мина на сантиметри от гредата. В добавеното време Тодоров получи в наказателното поле и отправи силен удар, но Ганев се намеси отлично и спаси.

През втората част Берое бе по-активен и търсеше попадението. В 74-ата минута Василев получи след корнер и центрира в наказателното поле. Там Сако се извиси и стреля с глава, но топката мина покрай гредата. Берое продължи да атакува и в 82-ата минута Генов центрира много опасно в пеналта. Костов изби, но в краката на Тунгара, който веднага отправи удар от границата на пеналта, но топката мина над вратата.

Пет минути преди края на мача Камбуров намери Фал в наказателното поле, а той центрира. Генов успя да отправи удар с глава, но Костов спаси. Последната възможност дойде дълбоко в добавеното време, когато Мечев центрира от корнер, но домакините се справиха.

Това бе всичко най-опасно в срещата, в която Берое загуби гостуването си във Враца на Ботев.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
285