Мъри недоволен от Здравко Димитров


FUTBOL-TV

Мъри недоволен от Здравко Димитров

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е провел сериозен разговор със Здравко Димитров. Наставникът на "сините" е "издърпал ушите" на крилото заради слабото му представяне напоследък, информира "Тема Спорт".

При завръщането си на "Герена" Мъри даде сериозен шанс на бившия младежки национал. Той го считаше за един от най-перспективните футболисти. И един от тези, които ако направят силен сезон, ще може след това да бъде продаден и по този начин да внесе свежи средства в касата на клуба. Но явно в последно време Стоилов е променил мнението си на база представянето на футболиста. Той не бележи прогрес и взе сериозно да отстъпва.

Показателен факт бе и оставането му на пейката за двубоя в Кърджали срещу Арда, който "сините" не успяха да спечелят. Тогава той имаше и проблеми, но това не е единствената причина да остане на пейката. Все пак Димитров се появи като резерва, но с нищо не помогна на отбора да изостри действията в предни позиции.

Стоилов пък е останал крайно разочарован от представянето на Димитров срещу Царско село. Той така и не успя да застраши с пробив вратата на Янко Георгиев. Най-големите опасности идваха от Димитър Костадинов и Билал Бари. В същото време Димитров не се представи на ниво и в дефанзивен план. Той и левият бек Иван Горанов на няколко пъти позволиха да се стигне до опасности пред Николай Михйлов през зоната им.

Не така стояха нещата в предишните двубои, в които Здравко се връщаше и помагаше на колегата си. Видно е, че той трябва да се стяга и бързо да подобри представянето си, ако не иска мястото му в състава да изстине.

  Сподели
292