Босът на Локо Пловдив: Съдиите решават мачовете, ще ни писне и ще хвърлим кърпата


FUTBOL-TV

Босът на Локо Пловдив: Съдиите решават мачовете, ще ни писне и ще хвърлим кърпата

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира съдийството след равенството 1:1 срещу Черно море на "Лаута". 

"Значи последно време съдиите решават двубоите. Ако ни бяха оставили без съдия, щяхме да играем по-добре. Тези съдии, които са вече толкова години най-накрая да свирят като хората. На мача с ЦСКА бяха пуснали един нов съдия обаче момчето направи един добър мач. Тук съдията присъстваше да гледа мача отблизо. След като и двата отбора негодуват, значи е дошъл тук да завърши хикс. 

Има хора, които искат без труд да влязат напред. Няма как да стане. Трябва си работа, работа, работа. И със съдии и без съдии ще стигнем там където сме тръгнали. Въпросът е футболът пак да стане интересен и да върнем хората на трибуните. Ще ни писне на такива като мене, дето даваме пари, а вадим по 1000 лева на мач и ще си играят съдиите. Да пуснат от В група съдия ще свири по-добре от тоя. Както и да го гледаме то си е очевадно.

Имаше малко главозамайване в началото затова се получи този спад. Имаме си стила, реда и порядъка и нещата си вървят. Няма ли ред и порядък няма футбол", каза Крушарски след двубоя. 

  Сподели
204