ЦСКА ще постигне труден успех над Локо София


FUTBOL-TV

ЦСКА ще постигне труден успех над Локо София

ЦСКА - Локомотив София
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 02.12.2021г.
Час: 17:30 ч.
Съдия: Станимир Тренчев


ЦСКА приема Локо София на "Армията" в среща от 17-ия кръг на родния шампионат. "Армейците" са в неприятна сериия от загуби във всички турнири, като това е идеална възможност да се върнат на пътя на победите. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана изключително недоволен най-вече от нападението в двубоя срещу Лудогорец в Разград. Треньорът нападна Йомов, Кайседо и Вилдсхут за слабата игра. Почти сигурно само един от тримата няма да играе и това е Йомов. Младенов се слави с това, че предпочита да залага на чужденци, като Кайседо е незаменяем от началото на сезона, а почти винаги това се отнася и за Вилдсхут, който почти винаги играе слабо. Въпреки това, очакванията са, че той за пореден път ще получи шанс за изява.

Стойчо Младенов рядко прави промени в състава, като такива не се очаква да има и срещу Локо София, въпреки сгъстената програма и много мачове, които имат "армейците" до края на годината.

Единствената рокада ще е принудителна. Капитанът на ЦСКА Юрген Матай ще пропусне предстоящото домакинство на Локомотив София. Бранителят ще пропусне двубоя заради натрупани жълти картони. Матай беше предупреден официално в два последователни мача - срещу Арда и Лудогорец, което автоматично го вади от сметките на Стойчо Младенов. Почти сигурно мястото му ще заеме Карол Метс. Има малък шанс това да стори Пламен Гълъбов, но това е по-малко вероятно.

В Локо София също има проблеми от подобен характер. Двама са наказаните футболисти на столичните "железничари". Краси Милошев и Селсо Рапосо пропускат двубоя с "армейците". Други проблеми в Локо София обаче няма. Отборът ще разчита изключително много на новата си звезда - Октавио, който ще има за задача да тормози отбраната на домакините.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
534