Берое се справи със Славия, Камбуров с гол номер 256 (видео)


FUTBOL-TV

Берое се справи със Славия, Камбуров с гол номер 256 (видео)

Берое се наложи с 2:1 над Славия в домакинството си в среща от 17 кръг на родния шампионат.

Мартин Камбуров откри резултата с попадение номер 256 в елита на България, а попадението дойде в 33. минута. Влезлият като резерва Питър Макрилос успя да изравни в 61. минута на мача. Само девет миниути след това Тунгара отново даде преднина за Берое – 2:1. Десет минути преди края на мача Томбак от гостите бе отстранен с директен червен картон и Славия завърши мача с намален състав.

В 25-ата минута Джонатан центрира много опасно в наказателното поле, където се получи разбъркване, а в крайна сметка удар на Тунгара бе блокиран. Шест минути след това последователни удари на Камбуров и Василев бяха блокирани. В 31-ата минута Фуртадо центрира чудесно в наказателното поле, където Камбуров отправи много силен и точен удар с глава, но Вуцов успя да се намеси.

Две минути по-късно Берое успя да открие резултата, след като Камара навлезе в пеналта и предостави за Камбуров. Нападателят овладя, завъртя се и прати топката във вратата след удар с левия крак – 1:0.

В 36-ата минута Тасев се измъкна и остана на стрелкова позиция, но Ганев успя да избие. В ответната атака Камбуров отново успя да отправи удар от наказателното поле, но не затрудни Вуцов. В 44-ата минута Тасев успя да пробие на скорост, да навлезе в наказателното поле и да стреля от малък ъгъл, но Ганев изби.

Пет минути след подновяване на играта Тасев центрира много опасно от фаул, но топката бе избита в корнер. Камбуров стреля от пряк свободен удар в 55. минута, но топката мина на метър от гредата.

Резултатът бе изравнен в 61-ата минута, когато Тасев намери Макрилос, а австралиецът навлезе в наказателното поле и прати топката в мрежата – 1:1.

В 67-ата минута "зелено-белите“ организираха добра атака, при която Фуртадо центрира много опасно в пеналта, но ударът на Тунгара с глава мина над вратата. Три минути след това Берое отново излезе напред в резултата. Тунгара бе изведен чудесно от Лебон, навлезе в пеналта и прати топката в мрежата с диагонален удар – 2:1

В 81-ата минута след намеса на ВАР Томбак получи директен червен картон и бе отстранен.

Три минути преди края Фал овладя и намери Лебон в пеналта, но ударът на французина бе блокиран. Алиун Фал стреля от ъгъла на наказателното поле в добавеното време, но бе твърде неточен. В крайна сметка Берое се поздрави с победата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
233