Тошко Янчев: Ние и Левски не сме вярвали, че ще се стигне до хегемонията на Лудогорец


FUTBOL-TV

Тошко Янчев: Ние и Левски не сме вярвали, че ще се стигне до хегемонията на Лудогорец

Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев говори преди утрешния двубой с Лудогорец. Изходът от срещата е с пряко значение в битката за титлата. Бившият халф обаче е категоричен, че мач №1 в българския футбол остава дербито на "армейците“ с Левски.

"Нашият отбор разполага със солидно ядро, което от мач на мач се подобрява както физически, така и игрово. Нямахме време да изпипаме детайлите. Но като моментно състояние от тези месеци, които влязохме в ЦСКА, взехме максималното, което може да вземем.

Имаме нужния потенциал да бъдем водеща роля в първенството. При Лудогорец нещата са по-различни. Имаха време за селекция и подготовка. При тях има сработеност, което им дава предимство.

Ние и Левски не сме вярвали, че ще се стигне до хегемонията на Лудогорец. Всичко си има своето обяснение за случилото се през последните 10 години. Няма как дербито ЦСКА - Лудогорец да е по-голямо от ЦСКА - Левски.

Докато двата колоса имат своите верни фенове, това ще продължи. Ако искаш да станеш шампион, трябва да имаш постоянство. Да не губиш точки срещу аутсайдерите. С три мача по-малко сме и отлични показатели, това говори за една сериозност в целия клуб“, заяви Янчев пред БНТ.

35