Ники Михайлов: Влизат млади момчета, това е бъдещето на Левски


FUTBOL-TV

Ники Михайлов: Влизат млади момчета, това е бъдещето на Левски

Вратарят на Левски Николай Михайлов беше избран за Играч на мача и ще пие шампанското на Gong.bg след нулевото равенство срещу Арда в Кърджали. Стражът беше откровен, че отборът не му е харесал в нито един аспект днес.

"Благодаря за наградата. Не беше добър мач за нас. Това което тренирахме не се получи. Не знам защо. Трябва да играем по-добре с всеки изминал мач. Това не се получава. Треньорът ще каже какво трябва да подобрим. Днес не заслужавахме трите точки", каза капитанът на "сините".

"Радвам се , че трети пореден мач не допускаме гол. Имахме само една ситуация. Това е несериозно за Левски. Феновете искат да играем атрактивен футбол. Това е странно. Взехме точка. Трябва да се подготвим за следващия мач и да извлечем максимален брой точки".

"Няма достатъчно подкрепа по фланговете. Не създаваме положения за нашия нападател. Имаме и контузен футболист. Ние нямаме дълга скамейка. Влизат млади момчета, дано да израстват. Това е бъдещето на Левски. Този Левски не ми хареса в нито един аспект", добави Михайлов.

Ние говорим много и коментираме с младите. Аз също съм бил млад, в чужбина. В готов отбор, но не съм играл с голямо напрежение. Те трябва да знаят, че са бъдещето на Левски и да играят с по-голямо напрежение. Не могат да разгърнат потенциала си. Имат качества, но не може да играеш мач с хляб. По-опитните помагаме, за да вървим напред", завърши Михайлов в ефира на Диема.

  Сподели
450