Левски пак се размина с победата (видео)


FUTBOL-TV

Левски пак се размина с победата (видео)

Арда и Левски не успяха да си отбележат гол и записаха нулево реми на "Арена Арда" в двубой от 16-ия кръг на Първа Лига.

Двубоят започна равностойно, като Арда стигна до първи корнер в 3-та минута, след който не последва опасност за Николай Михайлов. Левски тръгна в контраатака, която обаче бе спряна от Давид Кики. В 16-та минута "сините“ стигнаха до добра възможност, като след центриране от корнер топката се озова в Гьоко Зайков, но той стреля право в Караджов. В 25-та минута Арда изпълни корнер, след който Ники Михайлов увисна, а Милен Желев не успя да изпрати топката във вратата. Три минути след това стражът на "сините“ се намеси решително след изстрел на Иван Коконов. В следващите минути до почивката двата тима владееха топката без да създадат чисти положения за гол.

В 49-та минута Марин Петков стреля над вратата от пряк свободен удар. В 58-та Станимир Стоилов извърши първата си смяна, заменяйки Димитър Костадинов със Здравко Димитров. В 56-та минута Спас Делев получи дълго подаване в наказателното поле, но в последния момент Галчев успя да избие в корнер. Две минути след това Станимир Стоилов извърши първата си смяна, заменяйки Димитър Костадинов със Здравко Димитров. В 74-та минута влезлият като резерва Тонислав Йорданов центрира в наказателното поле, а Иван Горанов с глава изчисти. В 78-ата "сините" искаха дузпа за игра с ръка на футболист на Арда след изстрел на Ради Цонев, но такава не бе отсъдена. До края двата тима продължиха със здравата битка на терена, но до голове така и не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
547